Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.04.2016 11:22 - Пак за ЛЕМУРИЯ , Българите и Егейско Море !
Автор: elcho Категория: История   
Прочетен: 1081 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Няма никакво съмнение, че древните българи са дали името на Егейско море
Имаме основания да вярваме, че и това море е кръстено от българите, защото в една от изгубените песни на „Веда словена“ се пее как българите пропъдили митологични същества, които вървели наобратно — сиреч с дупето напред. По тази причина това море, което е гейско, се казва Е-Гейско или Егейско. Между другото българите гонят дупедавците с камъни (парчета мрамор) от съседното Мраморно море, така че можем да се определим като кръстници и на този воден басейн.
Заради несъвършенствата на гръцкия език, името на Егейско море е предадено на света в грешна транскрипция и сега е известно като Aegean. Но изначалната форма е Егейско, което за излишен път показва, че българите са автохтонното население на Балканския полуостров.
Като стана дума за гърците/елините, трябва да направим едно уточнение. Те се появяват като колонизатори в нашите земи с предубеждението, че българите са тюрки. Понеже няма друг начин да скрият, че всичко е въпрос само на едно предубеждение, те решават да ни наричат ТРАКИ. Но ние на фанариотски брътвежи не обръщаме внимание и много добре виждаме етимологичната връзка между ТРаКи и ТюРКи.
Българите са лемурийци (сатира)За да замажат хептен фалшифицирането на нашата история, гърчолята почват да ни викат и СКИТИ. Тук трябва да отбележим, че имат известни основания, защото малко ли скитахме от Лемурия до днешните си селища? Все пак сме потомци на Ахиловите мирмидони и основатели на велики градове, като Троя, както посочват древните хронисти, така че можем да изумим света, определяйки се като „уседнали скиталци“. Няма втори като нас!
image
Интересен е фактът, че някакво гърче Платон изцяло изПЛАТОНгиатствало историята за нашата прародина Лемурия и си я присвоило, като и до днес хората се позовават на него и търсят „потъналата Атлантида“. Те обаче не знаят, че истинското име е Лемурия/Му и българите имат по-добри сведения от гърците. Злите фанариоти доста се погрижили да заличат спомена за нашето древно минало. Правили са чудеса от храброст, само и само от името Лемурия да остане единствено „л“ в АтЛантида. Нито един друг звук не съвпада. Но и „л“-то, което е оцеляло, заедно с всичко останало, показва, че нашите предположения са верни.
 Заключение:
• Българите са лемурийци. Този континент е изконно наш. Ако някога изплува, както се обещава в предсказанията, никой няма право да го заселва, без да ни плаща наем. Както сме почнали да си продаваме Дунавска България на чужденците, белким повече забогатеем като продаваме парцели и от Лемурска България.
• По всяка вероятност в името на българския владетел Омуртаг е закодирана цялата ни древна история. Ако го разчленим на О-МУР-ТАГ, ще получим следните резултати:
„О“ без никакво съмнение е „от“. Дори да има някакво съмнение, то отпада, щом посочим, че ирландците също поставят „о“ пред имената си. А ирландците са българи. Те сами в своите легенди посочват, че произлизат от народа ФИР БОЛГ, който някога живял в Тракия.
„МУР“  е „Лемурия“. Причината да смятаме това е, че Лемурия е известна и като Му. В „МУР“ от Омуртаг ние виждаме междинна фаза преди пълното разпадане на пълното название Лемурия до краткото Му.
„ТАГ“ категорично е турското „ДАГ“, което значи „планина“.
Като съберем разбивката О-МУР-ТАГ, получаваме ОТ-ЛЕМУРСКИТЕ-ПЛАНИНИ. И най-малкото съмнение отпада, след като посочим, че българите са планински народ и се зачукват във всяка планина, за която може да се сети човек — Урал, Кавказ, Памир и Хиндукуш, Тибет, Балкана, Рила и Родопите… А ето ви сега и слънчевите планини на Лемурия, окъпани с топлите вълни на Пасифика!
• Българите не сме нито тюрки, нито траки, нито скити, нито сармати, нито фини, нито чỳди, нито памирци, нито монголци, нито сибирци… ние сме всичко това. Както Младенов много добре е посочил — ние сме буламач. Сега взимаме предвид напредъка покрай откритието ни и казваме: Да, ние сме буламач, ама с корени в митичната Лемурия. Всъщност наш ген живее във всяка от съвременните народности. image
• Ние, българите, сме кръстници на всички места, през които сме минали по време на чергарстването си от митични, през предисторически, през средновековни, та чак до днешни времена. Затова индоевропейските езици трябва да се наричат с по-краткото наименование български езици. Докато кажеш „индоевропейски“, и то се мръкнало. Спонтанно се сещаме за още едно доказателство, че българите сме световни кръстници. На руснаците, както е известно, им викат още руси. Защо? Ами защото българите са преценили, че доста от тях се открояват с руси коси. (На ЧУКчите и монГОЛИТЕ няма да се спираме в този труд.)



Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elcho
Категория: История
Прочетен: 288747
Постинги: 164
Коментари: 350
Гласове: 899
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930