Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.06.2019 13:46 - ЕВРЕИ НА СЛУЖБА ВЪВ ВЕРМАХТА НА ТРЕТИЯ РАЙХ
Автор: elcho Категория: История   
Прочетен: 1523 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
Третия райх - "Третия райх" - неофициалното име на германското правителство - Deutsches Reich (1933-1943), Groβdeutsches Райх (1943-1945).

image


"Цялата истинска история на Втората световна война е умишлено фалшифицирана. Досега, за Хитлер и нацизма обективна информация в Русия на практика няма. Евреите са били активни съюзници и лидери на нацистка Германия повлияли върху хода и изхода на войната ...

Либералните автори с невероятно редовността забравят, че хиляди евреи по време на войната се борили за Хитлер. Те са убивали руснаци, те воюваха срещу нас. При това са убивали много усърдно ... Никой от тях не поиска прошка от нас "и никога няма да поиска (16).

150 хиляди войници и офицери от Вермахта можеха да имигрират в Израел по силата на Закона за връщане, но те са избрали за себе си, абсолютно доброволно да служат на Министерството на Фюрера (3, 5, 10, 34).

По-голямата част от евреите-ветерани от Вермахта казват, че щом са в армията, те не се смятат, че са евреи (5, 34).

Много подробно за услугата на евреите в Третия Райх Вермахта пише в кабинета си, Bryan Марк Риг " Еврейски войници на Хитлер: Неразказаната история на нацистките расови закони и хора от еврейски произход в германската армия " (2002).

Браян Марк Риг (роден през 1971 г.) -. Американски историк, професор в Американския военен университет на р. Роден в Тексас в семейство на християнските баптисти. Той е служил като офицер в морската пехота на САЩ. Той завършва с отличие Историческия факултет на Йейлския университет, получил грант от Фондацията на Чарлз и Джулия Хенри да продължат обучението си в университета Кеймбридж във Великобритания. Намирането, че баба му е евреин, той постепенно се върна по-близо до юдаизма. Учи в Ерусалим Йешива "Ор Sameach." Служи като доброволец в спомагателните части на израелската армия.
Изчисления и заключения Rigga звучи доста сензационно: в германската армия по фронтовете на Втората световна война, са се били до 150 хиляди войници, които са имали еврейски родители или баби и дядовци.
Терминът "mishlinge" в Райха са наричали хората, родени от смесени бракове на арийци с не-арийци.

Mishlinge (мишлинг) - «смесени», мелези/нечистокръвни евреи. Евреи, са се наречали чисти хора, най-малко, над три чисто еврейски рода по кръвна майчина и бащина линия.

Mishlinge първа степен или полу-евреи, са наречени хора с до два еврейски рода, те е необходимо да изповядват юдаизма и да са омъжени за евреин или еврейка. 

Mishlinge втора степен, една четвърт от един евреин, човекът трябва да е с един еврейски дядо или баба или по арийска линия, омъжени за евреин или еврейка. През 1939 г. в Германия има 72 000 mishlinge първа степен и 39 000 mishlinge втора степен.

Въпреки законовото определяне за "некачествени" хора с еврейски гени и, въпреки бомбастична пропаганда, десетки хиляди "mishlinge" тихо са си живели при управлението на нацистите "те не са депортирани не са били кастрирани и не са били обект на унищожаване. Въз основа на предварително приети закони те са били отнесени към категорията не-арийци, и повечето от тях са оцелели "(5).

Те по обичайния ред са привиквани в Вермахта, Луфтвафе и Кригсмарие, и са се превръщали не само във войници, но ставали и генерали, командири на нивото на полкове, дивизии и армии



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elcho
Категория: История
Прочетен: 286507
Постинги: 164
Коментари: 350
Гласове: 899
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031