Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.06.2019 18:35 - Живеем в зловеща система, създадена от психопати
Автор: elcho Категория: История   
Прочетен: 1628 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Всички нива на управление неизбежно се заемат от психопати, тъй като те нямат никакви морални и етични ограничения в стремежа си да достигнат до самия връх

Зад външното безумие на съвременната ни история, в действителност стои безумието на психопатите, които се борят да запазят своята непропорционална власт, докато ние се държим като стадо овце. У психопатите по рождение липсват всякакви чувства на угризение и емпатия и този дефект се потвърждава от сканиране на мозъка!

image



С тази статия има важна информация, защото благодарение на нея най-накрая всеки можах да намери убедителен отговор на въпроса, оставал без отговор за дълго време:

image


Защо на планетата, въпреки големия брой интелигентни и добродушни хора, има толкова много войни, страдания и несправедливост? Какво ли не креативни планове, религия или философия не се са опитвали да изпълнят най-големите мислители на нашата цивилизация – изглежда, че нищо не е в състояние да подобри нашето положение. 

image

Този модел се повтаря отново и отново в цялата история на нашата цивилизация. Отговорът се крие във факта, че нашата цивилизация, каквато я познаваме – е до голяма степен създадена от психопати.

Без изключение, всички цивилизации, включително и нашата, се основават на робството и масовите убийства. 

image

Психопатите са изиграли огромна роля в развитието на нашата цивилизация,тъй като те са тясно свързани с лъжи, убийства, измами, кражби, изтезания и манипулиране и причиняват огромни страдания на другите, без никакво съжаление. Своето собствено чувство за сигурност те поддържат с помощта на своето господство.

image


Създателят на цивилизацията, първият племенен вожд, който успешно е промил мозъците на армията от контролирани убийци, най-вероятно е бил родЕн психопат. След това съдбоносно откритие,че другите хора са готови да се подчиняват на авторитети, психопатите започват да използват това мощно преимущество срещу нормалните хора в тяхната борба за власт.

image


Зад безумието на новата ни история в действителност стои безумието на психопатите, борещи се да запазят непропорционалната си власт. И докато властта им е обект на все по-голяма заплаха, психопатите стават все по-отчаяни в опитите си да я задържат. Ние всички сме свидетели на обожествяването на свят, в който са свързани помежду си престъпни картели, стоящи над нашето общество и над закона.



Гласувай:
4



1. radostinalassa - Защо публикуваш снимки на Вл. Путин ?
29.06.2019 19:10
Това е по - характерно за Горбачов и Елцин, които продадоха страната си.
цитирай
2. анонимен - Това е по - характерно за Горбачов и ...
30.06.2019 22:11
radostinalassa написа:
Това е по - характерно за Горбачов и Елцин, които продадоха страната си.

Продали са я, на кой ?!?!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elcho
Категория: История
Прочетен: 287727
Постинги: 164
Коментари: 350
Гласове: 899
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930